Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Forrasztóállomások

Rendezés:
14.385 Ft

Fahrenheit akkumulátoros forrasztópáka állomás vezeték nélküli töltéssel, tisztítószivaccsal 28025

Az akkumulátoros forrasztópáka segítségével forraszthat olyan helyeken is, ahol külső tápellátás nem biztosított. Az ergonomikus kialakítás, kényelmes használatot biztosít. Rövid felfűtési idejű, könnyen cserélhető pákahegyek. A töltése egyszerű, vezeték nélküli változat, a saját pákatartójába visszahelyezve automatikusan történik.

8.500 Ft

Extol Premium forrasztó állomás szabályozható hőmérséklettel 40W 8894520

Az Extol® Premium SGS 40 analóg forrasztóegységgel elsősorban nagyobb pontosságot igénylő lágyforrasztásokat lehet végezni, pl. elektronikai munkákhoz vagy bizsukészítéshez. A lágyforrasztás olyan oldhatatlan kötés, amelyet nem lehet nagy erővel megterhelni vagy mechanikus hatásoknak kitenni. Továbbá a forrasztópákával műanyagokat lehet vágni és forrasztani, valamint feliratokat lehet faanyagokba égetni.

25.450 Ft

Extol Industrial forrasztó állomás szabályozható hőmérséklettel 70W 8794520

A LED kijelzővel és finom hőmérséklet szabályozással (±1°C) ellátott Extol® Industrial 8794520 forrasztó készülékkel és forrasztópákával elsősorban nagyobb pontosságot és pontosan beállítható forrasztási hőmérsékletet (200-450°C) igénylő lágyforrasztásokat lehet végezni, pl. elektronikai munkákhoz vagy bizsukészítéshez. A lágyforrasztás olyan oldhatatlan kötés, amelyet nem lehet nagy erővel megterhelni vagy mechanikus hatásoknak kitenni. A forrasztópákával műanyagokat is lehet vágni és forrasztani, valamint feliratokat lehet faanyagokba égetni.