Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Forrasztóállomások

Rendezés:
14.385 Ft

Fahrenheit akkumulátoros forrasztópáka állomás vezeték nélküli töltéssel, tisztítószivaccsal 28025

Utolsó 1 db raktáron

Az akkumulátoros forrasztópáka segítségével forraszthat olyan helyeken is, ahol külső tápellátás nem biztosított. Az ergonomikus kialakítás, kényelmes használatot biztosít. Rövid felfűtési idejű, könnyen cserélhető pákahegyek. A töltése egyszerű, vezeték nélküli változat, a saját pákatartójába visszahelyezve automatikusan történik.

8.200 Ft

Extol Premium forrasztó állomás szabályozható hőmérséklettel 40W 8894520

Utolsó 1 db raktáron

Az Extol® Premium SGS 40 analóg forrasztóegységgel elsősorban nagyobb pontosságot igénylő lágyforrasztásokat lehet végezni, pl. elektronikai munkákhoz vagy bizsukészítéshez. A lágyforrasztás olyan oldhatatlan kötés, amelyet nem lehet nagy erővel megterhelni vagy mechanikus hatásoknak kitenni. Továbbá a forrasztópákával műanyagokat lehet vágni és forrasztani, valamint feliratokat lehet faanyagokba égetni.

25.450 Ft

Extol Industrial forrasztó állomás szabályozható hőmérséklettel 70W 8794520

Utolsó 2 db raktáron

A LED kijelzővel és finom hőmérséklet szabályozással (±1°C) ellátott Extol® Industrial 8794520 forrasztó készülékkel és forrasztópákával elsősorban nagyobb pontosságot és pontosan beállítható forrasztási hőmérsékletet (200-450°C) igénylő lágyforrasztásokat lehet végezni, pl. elektronikai munkákhoz vagy bizsukészítéshez. A lágyforrasztás olyan oldhatatlan kötés, amelyet nem lehet nagy erővel megterhelni vagy mechanikus hatásoknak kitenni. A forrasztópákával műanyagokat is lehet vágni és forrasztani, valamint feliratokat lehet faanyagokba égetni.