Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gázégők, perzselők

Rendezés:
12.480 Ft

Drago öntvény gázzsámoly 30x30 cm keretes fekete

A Drago öntvény gázzsámoly 30x30 cm keretes fekete egy kiváló minőségű, megbízható termék a konyhai főzéshez. A gázzsámoly öntött vaskerettel rendelkezik, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást. Az 30x30 cm-es méret lehetővé teszi, hogy könnyedén elférjenek a különböző edények és serpenyők. A fekete szín eleganciát és stílust kölcsönöz a gázzsámolynak, ezáltal szépen illeszkedik a konyhai berendezéshez. A Drago öntvény gázzsámoly kiváló gázégővel van felszerelve, ami hatékony és egyenletes hőeloszlást biztosít, ezáltal lehetővé teszi a gyors és hatékony főzést. A tartóállvánnyal a gázzsámoly kényelmes és stabil használatot biztosít. Nem kell aggódni az elmozdulás vagy instabilitás miatt, így biztonságosan használható a konyhában.

18.200 Ft

Drago öntvény gázzsámoly 40x40 cm keretes fekete

A Drago öntvény gázzsámoly 40x40 cm keretes fekete egy kiváló minőségű, megbízható termék a konyhai főzéshez. A gázzsámoly öntött vaskerettel rendelkezik, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást. Az 40x40 cm-es méret lehetővé teszi, hogy könnyedén elférjenek a különböző edények és serpenyők. A fekete szín eleganciát és stílust kölcsönöz a gázzsámolynak, ezáltal szépen illeszkedik a konyhai berendezéshez. A Drago öntvény gázzsámoly kiváló gázégővel van felszerelve, ami hatékony és egyenletes hőeloszlást biztosít, ezáltal lehetővé teszi a gyors és hatékony főzést. A tartóállvánnyal a gázzsámoly kényelmes és stabil használatot biztosít. Nem kell aggódni az elmozdulás vagy instabilitás miatt, így biztonságosan használható a konyhában.

14.950 Ft

Drago öntvény gázzsámoly 30x30 cm keretes rozsdamentes

A Drago öntvény gázzsámoly 30x30 cm keretes rozsdamentes egy kiváló minőségű, megbízható termék a konyhai főzéshez. A gázzsámoly rozsdamentes öntött vaskerettel rendelkezik, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást. Az 30x30 cm-es méret lehetővé teszi, hogy könnyedén elférjenek a különböző edények és serpenyők. A Drago öntvény gázzsámoly kiváló gázégővel van felszerelve, ami hatékony és egyenletes hőeloszlást biztosít, ezáltal lehetővé teszi a gyors és hatékony főzést. A tartóállvánnyal a gázzsámoly kényelmes és stabil használatot biztosít. Nem kell aggódni az elmozdulás vagy instabilitás miatt, így biztonságosan használható a konyhában.

23.140 Ft

Drago öntvény gázzsámoly 40x40 cm keretes rozsdamentes

A Drago öntvény gázzsámoly 40x40 cm keretes rozsdamentes egy kiváló minőségű, megbízható termék a konyhai főzéshez. A gázzsámoly rozsdamentes öntött vaskerettel rendelkezik, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást. Az 40x40 cm-es méret lehetővé teszi, hogy könnyedén elférjenek a különböző edények és serpenyők. A Drago öntvény gázzsámoly kiváló gázégővel van felszerelve, ami hatékony és egyenletes hőeloszlást biztosít, ezáltal lehetővé teszi a gyors és hatékony főzést. A tartóállvánnyal a gázzsámoly kényelmes és stabil használatot biztosít. Nem kell aggódni az elmozdulás vagy instabilitás miatt, így biztonságosan használható a konyhában.

9.990 Ft

Garcima 1 körös paella gázégő 20 cm

PB-gázpalackról üzemeltethető, zománcozott vasból készült 20 cm átmérőjű 1 körös gázégő paella sütő tálhoz. Kisebb adag elkészítéséhez tökéletes választás lehet 20-tól, 26 centiméterig használandó tálak esetén.

11.500 Ft

Garcima 1 körös paella gázégő 30 cm

PB-gázpalackról üzemeltethető, zománcozott vasból készült 30 cm átmérőjű 1 körös gázégő paella sütő tálhoz. Normál mennyiség elkészítéséhez tökéletes választás lehet 28-tól, 36 centiméterig használandó tálak esetén.