Leírás
A fánkadagoló rendkívül egyszerűen használható. Csak töltse fel a tésztát a tartályba, majd nyomogasson a felső részen lévő fogantyún, hogy a tészta kifolyjon a lyukakon. Ezután csak a megfelelő időben kell megfordítani a fánkákat, hogy mindkét oldaluk egyenletesen süljön. Ez az eszköz rengeteg időt és energiát takarít meg a konyhában, hiszen gyorsan és hatékonyan dolgozik. Köszönhetően a lyukas kialakításának, a fánkok tökéletes alakúak és egyenletesen megsülnek.. A fánkadagoló használata egyszerű és kényelmes, így akár kezdők is könnyedén megtanulhatják a fánk elkészítésének fortélyait. A könnyen tisztítható felülete miatt egyszerűen tisztítható, így a használat után sem kell sok időt tölteni a mosogatásával.
Recept:
-250 gramm liszt
-20 gramm vaj
-15centiliter langyos tej
-80 gramm kristálycukor
-1tojás
-1vaniliacukor
-1kiskanál citromlé
-1sütőpor, csipetnyi só és sütőolaj :)
Paraméterek
Mérete | 18 cm x 9.6 cm |
Tartály | 9.6 cm x 13 cm x 5.1 cm |