Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Barkácsolás, szerszámok

Rendezés:
5.800 Ft

29 darabos barkácskészlet bőröndben 80766

2-3 munkanapon belül

Szerelj meg mindent a busz formájú láda szerszámaival! A barkácskészlet egy sárga színű koffer, ami telis-tele van szerszámokkal. A csavarhúzókat, kalapácsot, fűrészt és körfűrészt is használhatod. A készlet megtanítja, hogyan kell biztonságosan használni a különböző eszközöket. Csavarozz, tegyél egymás mellé fogaskerekeket, a barkácskészlet a kézügyességet is fejleszti. 

12.990 Ft

Elemes barkácskészlet barkácsasztallal 10252

Utolsó 1 db raktáron

Minden kisfiú szeret barkácsolni, s megérdemli, hogy ilyen szuper munkapaddal lepjék meg szülei! A hordozható, kinyitható munkapad minden barkácsoláshoz szükséges szerszámot és kelléket tartalmaz. Indulhat a fúrás és a faragás, a fűrészelés és a csavarozás! A termék a képen látható kiegészítőket tartalmazza.

7.990 Ft

Fa barkácskészlet 00606

Utolsó 1 db raktáron

Csavarozz és kalapálj fából készült szerszámokkal! A barkácskészletben színes csavarokat, szögeket és szerszámokat tartalmaz, amikkel el tudod sajátítani a barkácsolás alapját. Fogd be a satuba a csavarokat, használd a csavarkulcsot és a csavarhúzót! A játék nagy mértékben fejleszti a kézügyességet is. 

2.600 Ft

Szerszámkészlet sisakban - narancssárga 84693

2-3 munkanapon belül

Barkácsolj a szerszámokkal, sisakkal a fejeden! A műanyagból készült munkavédelmi sisak belsejében csavarhúzókat, kalapácsot, fűrészt kombinált fogót, csavarkulcsot, és egy vonalzót is találsz. A szerszámokkal fejleszteni tudod a kézügyességedet, és azt is megtanulhatod, hogyan kell használni ezeket a szerszámokat. 

7.990 Ft

Ács barkácskészlet 35018

Utolsó 1 db raktáron

Szögelj, ragassz, alkoss tárgyakat falapokból! A Totum Ács barkácskészlet natúr fából készült lapokból áll, amiket egymáshoz tudsz szögelni és ragasztani! A szögtartóval meg tudod óvni a kezed a sérülésektől, az ácskalapáccsal nem csak beverni tudod a szögeket, de a villás oldalával ki is húzhatod őket! 

8.490 Ft

SES fa barkácskészlet 44342

2-3 munkanapon belül
Szerelj össze különböző tárgyakat kalapáccsal és szögekkel! A SES Fa barkácskészlet változatos formájú fa lapokat, szögeket, kalapácsot, ragasztót tartalmaz, amikből házakat, járműveket is meg tudsz építeni. 
 
14.500 Ft

SES fa barkácskészlet - nagy 55264

2-3 munkanapon belül

Építs fűrésszel, kalapáccsal és szögekkel! A SES nagy Fa barkácskészlet rengeteg falapot, szerszámokat tartalmaz, amikkel az asztalos mesterség alapját tudod elsajátítani. 

12.990 Ft

Tool táskás szerszámkészlet 08762

2-3 munkanapon belül

Vidd magaddal kedvenc szerszámaid, és tanuld meg használatukat! A Tool táskás szerszámkészlet egy hordozható műanyag szerszámosláda, amiben rengeteg fontos szerszámot találsz. 

1.450 Ft

Tool World szerszámkészlet-9 darabos 96069

2-3 munkanapon belül

Gyakorold a barkácsolást, az építést műanyag szerszámokkal! A Tool World szerszámkészlet 9 darabos csomag piros-fekete szerszámokat tartalmaz, amiket minden háztartásban megtalálsz. 

3.450 Ft

Kertész szerszámkészlet 10251

2-3 munkanapon belül

Ápold a növényeket a kertben, szerszámkészlettel! A Kertész szerszámkészlet műanyag szerszámtároló láda, ami telis-tele van kerti eszközökkel. Az ásóval, kapával és gereblyékkel nem csak ültetni, gondozni is tudod a virágokat, gyakorolhatod a kertészkedés tudományát! A Kertész szerszámkészlet hordozható, bárhova magaddal viheted, de a homokozóban is használhatod az eszközöket. 

3.490 Ft

Elemes fúrógép - 18 cm 13004

2-3 munkanapon belül

Fúrj és csavarozz a kétfunkciós elemes fúrógéppel! Az elemes fúrógép egy műanyagból készült szerszám, amivel a fúrás és csavarbehajtás tudományát sajátíthatod el. A fúrógép tokmányába lapos csavarhúzót és fúrófejet is be tudsz fogatni, a gép tetején egy irányváltót is találsz! Az elemes fúrógép 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. 

6.950 Ft

Fúrógép és szerszámkészlet bőröndben 59582

2-3 munkanapon belül

Barkácsolj, fúrj a táskás szerszámkészlettel! A Fúrógép és szerszámkészlet műanyagból készült szerszámokat, fúrógépet és különböző csavarozó-, fúrófejeket tartalmaz, amikkel el tudod sajátítani a szerszámok használatát.