Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fajátékok

Rendezés:
7.990 Ft

Fa barkácskészlet 00606

Utolsó 1 db raktáron

Csavarozz és kalapálj fából készült szerszámokkal! A barkácskészletben színes csavarokat, szögeket és szerszámokat tartalmaz, amikkel el tudod sajátítani a barkácsolás alapját. Fogd be a satuba a csavarokat, használd a csavarkulcsot és a csavarhúzót! A játék nagy mértékben fejleszti a kézügyességet is. 

7.990 Ft

Ács barkácskészlet 35018

Utolsó 1 db raktáron

Szögelj, ragassz, alkoss tárgyakat falapokból! A Totum Ács barkácskészlet natúr fából készült lapokból áll, amiket egymáshoz tudsz szögelni és ragasztani! A szögtartóval meg tudod óvni a kezed a sérülésektől, az ácskalapáccsal nem csak beverni tudod a szögeket, de a villás oldalával ki is húzhatod őket! 

8.490 Ft

SES fa barkácskészlet 44342

2-3 munkanapon belül
Szerelj össze különböző tárgyakat kalapáccsal és szögekkel! A SES Fa barkácskészlet változatos formájú fa lapokat, szögeket, kalapácsot, ragasztót tartalmaz, amikből házakat, járműveket is meg tudsz építeni. 
 
14.500 Ft

SES fa barkácskészlet - nagy 55264

2-3 munkanapon belül

Építs fűrésszel, kalapáccsal és szögekkel! A SES nagy Fa barkácskészlet rengeteg falapot, szerszámokat tartalmaz, amikkel az asztalos mesterség alapját tudod elsajátítani. 

4.980 Ft

Fa natúr keretes hinta 19416

Utolsó 1 db raktáron

A hinta gyakorta a kisgyerekek egyik kedvenc játéka, mivel a repülés érzését kelti bennük. A kisebb gyerekeknek az egyensúly érzék fejlődését segíti. A hintázó mozgás nem csak megnyugtatja a gyerekeket hanem a későbbi finom-motorikus mozgást fejleszti ami majd a rajzolás és írás tanulásnál jelentkezik.

6.500 Ft

Színes fa gyerekhinta 19078

2-3 munkanapon belül

Ülj be a keretes fa hintába, és suhanj előre-hátra! A Színes fa gyerekhinta erős keményfából készült, biztonságos fémkapcsokkal megerősítve. A hinta többféle színösszeállításban is kapható és erős kötélzettel van ellátva. A köteleket kampókhoz, faágra lehet erősíteni a fém karikákkal, a keret felemelésével tud a gyerek a hintába ülni. 

2.990 Ft

Cipő-fűző fajáték 09333

Utolsó 9 db raktáron

Hogyan kell bekötni a cipőt? A Cipő-fűző fajáték egy keményfából készült lap, amire két cipő van festve. A cipők lyukaiba be tudod fűzni a fűzőt, a csomó és a masni megkötését is gyakorolhatod vele! A Cipőfűző játék fejleszti a kézügyességet. 

3.040 Ft

Fa golyóvezető ügyességi játék - kicsi 14035

Utolsó 1 db raktáron

Vezesd végig a színes gyöngyöket a drótokon! A kicsi Fa golyóvezető ügyességi játék egy fa talapzattal és golyókkal, valamint fém drótokkal készült fejlesztő játék, változatos színekben. A játék lényege, hogy a golyókat végig kell vezetni a kacskaringós drótokon, a drót egyik végétől a másik végéig. A játék fejleszti a kézügyességet, és a finommotoros mozgást is.

3.550 Ft

Fa gyöngyfűző- törpék 44769

2-3 munkanapon belül

Fűzz fel színes törpe figurákat a madzagra! A fa gyöngyfűző kisebbek számára készült játék, ahol a juharfa, színes festésű törpékből kell füzért alkotni. A fűzős játékkal szobadíszt is tudsz készíteni, a fa gyöngyfűző a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt hatékonyan fejleszti. 

5.590 Ft

Fa egyensúlyozó játék 51319

Utolsó 1 db raktáron
Az egyensúlyozó játék nagyon jól fejleszti a gyermekek kézügyességét, koordinációs készségeit és a logikus gondolkodást. 
3.550 Ft

Fa gyöngyfűző- halacskák 44768

Utolsó 1 db raktáron

Készíts egy szép füzért fa halacskákkal! A Halacskák fa gyöngyfűző egy ügyességi játék, ami nagyban fejleszti a szem-kéz koordinációt, és a finom kézmozdulatokat is. A játék lényege, hogy a madzagra színes halacskákat kell felfűzni, amiket utána fel is lehet akasztani, díszként lehet hasznosítani. A Halacskák fa gyöngyfűző juharfából készült, élénk festéssel, a játék egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

5.070 Ft

Színes fa xilofon 44593

2-3 munkanapon belül

Zenélj a fa xilofonon kopogtatva! A Színes fa xilofon egy fából készült játék, két kis kalapáccsal. A kis ütőkkel a színes lapokat tudod ütni, amik más és más hangon szólalnak meg. A kézzel festett fából készült xilofonnal megismerheted a színeket, miközben a kézügyességed is fejlődik. A játék nem hangszer.