Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fürdőjátékok

Rendezés:
6.850 Ft

Fürdőjáték 54542

2-3 munkanapon belül

A fürdőjátékok azon kívül, hogy élvezetessé teszik az esti fürdést sok kisgyermek esetében segíthetnek megkönnyíteni azt. Ez a fürdőjáték felkelti a babák és gyermekek figyelmét, elterelve azt az esetleges rossz érzésükről. 

5.590 Ft

Unikornisos fürdőjáték 61683

Utolsó 1 db raktáron

Játszd el valamelyik tündérmesét unikornisokkal fürdés közben ezzel a klassz habszivacskészlettel! Lebeg a vízen, vagy tapad a csempén, ahogy éppen szeretnéd! 

4.500 Ft

Tapassz a csempére! - unikornisok 61674

Utolsó 1 db raktáron

Ez a csajos fürdőjáték a kicsik kedvence lesz. Gyönyörű színeivel és kedves figuráival remek történeteket lehet vele megálmodni, és életre kelteni.

4.500 Ft

Tapassz a csempére! - dinoszauruszok 61675

2-3 munkanapon belül

Ez a fiús fürdőjáték a dínóimádó kisfiúk kedvence lesz. Élénk színeivel és kedves figuráival inkább mesebeli állatoknak tűnnek, így egyáltalán nem olyan ijesztőek, mint az igazi állatok voltak.

6.200 Ft

Tapassz a csempére! - öltözzünk fel 61665

2-3 munkanapon belül

Öltöztesd fel a két figurát különböző ruhákba és válaszd ki a divatkiegészítőiket fürdés közben ebből a klassz habszivacskészletből! Lebeg a vízen, vagy tapad a csempén, ahogy éppen szeretnéd! A készlet elemei könnyen tapadnak csempére vagy a kád aljára és játékosan lebegnek a víz felszínén is. A termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.