Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerti játékok

Rendezés:
2.900 Ft

2 az 1-ben dobálós játék 36071

2-3 munkanapon belül
Színes, műanyag klasszikus 2 az 1-ben ügyességi játék, ami nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyermekek koordinációs készségeit is. Csak állítsátok össze és kezdődhet a játék kicsiknek és nagyoknak is. A szélső két kosárba a labdákkal kell beletalálni, míg a középen elhelyezkedő 3 tüskére karikákat lehet célba dobni. Találjatok ki saját szabályokat, alkossátok meg az egyéni pontrendszeretek, hogy még izgalmasabb legyen a játék!
 
2.990 Ft

Homokozó talicska - többféle 03329

Utolsó 1 db raktáron

A homokozóban egy erős talicskára bármikor nagy szükséged lehet! A műanyag homokozó talicska nagyon masszív, nagy terheket tudsz benne könnyen eltolni. A talicska széles kereke meggátolja, hogy felboruljon a kerti szállítóeszköz, a markolatoknál fogva könnyen fel tudod emelni a szerkezetet. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!

795 Ft

Fagyis homokozó készlet 36082

Utolsó 3 db raktáron

Készíts saját ízesítésű és formájú fagylaltokat! A készletben található egy vödör ami segítségével feltölthetted és kedvedre keverheted a fagylaltot. Egy kanál ami segítségével adagolhatod a fagylaltot. Két tölcsér, így meglepheted őket a legjobb fagylaltokkal. Továbbá tartalmaz a készlet két fedőt, mellyel kialakíthatod a fagylalt formáját igény szerint.