Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bogyó és Babóca

Rendezés:
12.000 Ft

Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték 10243

Utolsó 1 db raktáron

Négy társasjáték Bartos Erika szereplőivel, Bogyóval és Babócával! A Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték egy 4 az 1-ben készlet, óvodásoknak és kisiskolásoknak. A legegyszerűbb társasjátékban a játékosoknak kártyát kell gyűjteniük, a másodikban a színekkel ismerkednek, a harmadikban klasszikus lépegetős játékot játszhatnak, a negyedikben meg mesélni, beszélgetni kell. 

4.995 Ft

Bogyó és Babóca Speed Colors társasjáték 67532

Utolsó 1 db raktáron

Színezd ki emlékezetből a fekete-fehér kártyákat! A Bogyó és Babóca Speed Colors társasjáték az óvodások játéka, akik a művészi érzékeiket, a kézügyességüket és a memóriájukat is fejleszthetik Bartos Erika szereplőivel. A színes kártyákat memorizálni kell, és utána a fekete-fehéret emlékezetből kell kiszínezni.

5.850 Ft

Dobble Bogyó és Babóca társasjáték 47815

Utolsó 1 db raktáron

A népszerű Dobble társasjátékról ezúttal a Bogyó és Babócából ismert kedves mesehősök köszönnek vissza.
A Dobble játék nem véletlenül lett az utóbbi évek egyik legnépszerűbb családi társasjátéka. Végtelenül egyszerű és rendkívül pörgős. A Dobble a megfigyelés és a gyorsaság játéka, amit ráadásul bárhova magatokkal vihettek, egy kompakt kis fém dobozban. 

5.050 Ft

Bogyó és Babóca Memóriaforgó társasjáték 15996

2-3 munkanapon belül

Sikerül összepárosítanod a kedves Bogyó és Babóca figurákat a lakhelyükkel? A Bogyó és Babóca Memóriaforgó társasjáték során kiderül, merre bujkál Csiga Csaba és hol lehet a Hangyakirálynő. 

2.900 Ft

Bogyó és Babóca szivárványhal 12 és 20 darabos puzzle 23258

Utolsó 1 db raktáron

Kalandozz a szigeten Bogyóval és Babócával! A Bogyó és Babóca szivárványhal 12 és 20 darabos puzzle egy két nehézségi fokon játszható kirakóst tartalmaz, Bartos Erika népszerű mesefiguráival. Bogyó, Babóca, Pihe és Vendel a Szivárványhal hátán egy szigetre úszik, ahol kagylókat és csigaházakat gyűjtenek. A kirakós fejleszti a megfigyelést és a koncentrációt, a kirakós óvodás kortól használható. 

4.590 Ft

Bogyó és Babóca képkereső társasjáték 04051

2-3 munkanapon belül

Bartos Erika kedves figurái szerepelnek ezen a dobókockás társasjátékon. Társasjátékként, vagy egyszerű kirakóként egyaránt játszható. Játékosok száma: 2-4 játékos részére. Ajánlott korosztály: 4 éves kortól.

3.890 Ft

Bogyó és Babóca Böngésző társasjáték 05354

Utolsó 1 db raktáron

A Bogyó és Babóca társasjáték már 3 éves kortól nagyszerű játékélményt nyújt a kisgyerekeknek is, a népszerű mesefigurák miatt pedig a család kedvence lesz ez a játék. 

3.950 Ft

Bogyó és Babóca memóriajáték 05364

2-3 munkanapon belül

Bogyó és Babóca varázslatos mesevilága várja a gyerekeket egy vidám memóriajátékra! Keressük meg, hol bujkál Csiga Csaba! Vajon melyik kártyán lehet a Hangyakirálynő? Bartos Erika csodálatos rajzaival díszített memóriajáték fejleszti a gyerekek emlékezőképességét.