Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ágyásszegélyek

Rendezés:
1.950 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély zöld 10cm/9m 30-001H

A Cellfast kerti ágyásszegély zöld 10cm/9m 30-001H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

2.990 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély zöld 15cm/9m 30-002H

A Cellfast kerti ágyásszegély zöld 15cm/9m 30-002H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

3.750 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély zöld 20cm/9m 30-003H

A Cellfast kerti ágyásszegély zöld 20cm/9m 30-003H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

1.750 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély sötét zöld 10cm/9m 30-021H

A Cellfast kerti ágyásszegély sötét zöld 10cm/9m 30-021H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

2.990 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély sötét zöld 15cm/9m 30-022H

A Cellfast kerti ágyásszegély sötét zöld 15cm/9m 30-022H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

1.950 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély barna 10cm/9m 30-011H

A Cellfast kerti ágyásszegély barna 10cm/9m 30-011H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

2.990 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély barna 15cm/9m 30-012H

A Cellfast kerti ágyásszegély barna 15cm/9m 30-012H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

1.950 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély fekete 10cm/9m 30-031H

A Cellfast kerti ágyásszegély fekete 10cm/9m 30-031H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

3.460 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély sötét zöld 20cm/9m 30-023H

A Cellfast kerti ágyásszegély sötét zöld 20cm/9m 30-023H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

2.990 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély fekete 15cm/9m 30-032H

A Cellfast kerti ágyásszegély fekete 15cm/9m 30-032H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

3.750 Ft

Cellfast kerti ágyásszegély fekete 20cm/9m 30-033H

A Cellfast kerti ágyásszegély fekete 20cm/9m 30-033H egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.

2.990 Ft

Cellfast egyenes kerti ágyásszegély barna 15cm/9m 30-212H

Az ágyásszegély egy vízálló, rugalmas anyagból készült kerti kiegészítő. Megakadályozza a fű túlnövekedését, valamint tökéletesen elválasztja a gyepet a megművelt résztől, virágágyásoktól, vagy akár a kavicsos felületektől. Javasolt a pázsitszegélyt a talajszintre telepíteni. Praktikus elválasztó a gyep és a megmunkálható kerti földrész között, alkalmazásával rendkívül könnyen rendet tarthatunk az udvaron.