Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szolárlámpák

Rendezés:
3.665 Ft

Garden of Eden szolár lampion fényfüzér - 10 db fehér lampion, hidegfehér LED - 3,7 m 11227

2-3 munkanapon belül

Kiváló választás esküvői dekorációként, de kertjének, teraszának, erkélyének otthonosabbá tételére is használhatja! A szolár dekorfényeket bárhová elhelyezheti, nem igényelnek vezetékelést és tápellátást, nappal a szolár cella segítségével az akkumulátor feltöltődik, szürkületkor pedig automatikusan bekapcsolnak a fények. Ideális lehet erkélyek, teraszok, kerti sütögetők dekorálásra. A LED tökéletesen megvilágítja a lampion belsejét.

3.665 Ft

Garden of Eden szolár lampion fényfüzér - 10 db színes lampion, hidegfehér LED - 3,7 m 11227B

2-3 munkanapon belül

Tegye otthonossá kertjét, teraszát és töltsön minél több időt a szabadban! A szolár dekorfényeket bárhová elhelyezheti, nem igényelnek vezetékelést és tápellátást, nappal a szolár cella segítségével az akkumulátor feltöltődik, szürkületkor pedig automatikusan bekapcsolnak a fények. Ideális lehet erkélyek, teraszok, kerti sütögetők dekorálásra. A LED tökéletesen megvilágítja a lampion belsejét.

1.425 Ft

Garden of Eden LED szolárlámpa - 30 cm - melegfehér 11228

2-3 munkanapon belül

Tegye különlegessé kertjét LED-es szolár lámpával. Használhatja irányfényként vagy dekorációként is a szabadban. A leszúró tüske segítségével gyorsan és egyszerűen el tudja helyezni. Amint besötétedik, a lámpa automatikusan bekapcsol, napkeltekor pedig kikapcsol.

2.385 Ft

Garden of Eden LED-es szolár lámpa - leszúrható - hidegfehér - 45 x 12,5 cm 11229

2-3 munkanapon belül

Tegye különlegessé kertjét LED-es szolár lámpával. Használhatja irányfényként vagy dekorációként is a szabadban. A leszúró tüske segítségével gyorsan és egyszerűen el tudja helyezni. Amint besötétedik, a lámpa automatikusan bekapcsol, napkeltekor pedig kikapcsol. Napközben a szolárcellák a napenergiát árammá alakítják és az akkumulátorban eltárolják.

1.585 Ft

Garden of Eden LED-es szolár oszlop lámpa - hidegfehér - fém - 70 x 5 cm 11230

2-3 munkanapon belül

Tegye különlegessé kertjét nagyméretű, oszlopos szolár lámpával. Használhatja irányfényként vagy dekorációként is a szabadban. A leszúró tüske segítségével gyorsan és egyszerűen el tudja helyezni. Amint besötétedik, a lámpa automatikusan bekapcsol, napkeltekor pedig kikapcsol. Napközben a szolárcellák a napenergiát árammá alakítják és az akkumulátorban eltárolják.

1.120 Ft

Garden of Eden LED-es szolár lámpa - lángeffekt - műanyag - 260 x 55 mm 11231

2-3 munkanapon belül

Tegye különlegessé kertjét lángokat imitáló szolár lámpával. Használhatja irányfényként vagy dekorációként is a szabadban. A leszúró tüske segítségével gyorsan és egyszerűen el tudja helyezni. Amint besötétedik, a lámpa automatikusan bekapcsol, napkeltekor pedig kikapcsol. Napközben a szolárcellák a napenergiát árammá alakítják és az akkumulátorban eltárolják.

1.120 Ft

Garden of Eden LED-es szolár lámpa - gyertyafény - felakasztható - melegfehér - 10 x 11 cm 11234

Utolsó 4 db raktáron

Tegye otthonossá kertjét, teraszát és töltsön minél több időt a szabadban! A szolár dekorfényeket bárhová elhelyezheti, nem igényelnek vezetékelést és tápellátást, nappal a szolár cella segítségével az akkumulátor feltöltődik, szürkületkor pedig automatikusan bekapcsolnak a fények. Ideális lehet erkélyek, teraszok, kerti sütögetők dekorálásra. Felakasztva vagy talpára állítva is használható. A gömb tetején pislákoló LED megvilágítja a gyertya formát, ezáltal kelt gyertyaláng illúzióját.

7.985 Ft

Garden of Eden LED-es szolár kerítés - 58 x 36 x 3,5 cm - hidegfehér - 4 db / szett 11237

2-3 munkanapon belül

Többfunkciós szolár kerítés, amellyel nem csak elhatárolhatja virágoskertjét, füves területét a járdájától, de meg is világíthatja azt! A szolár dekorfényeket bárhová elhelyezheti, nem igényelnek vezetékelést és külső tápellátást, nappal a szolár cella segítségével az akkumulátor feltöltődik, szürkületkor a fények automatikusan bekapcsolnak, napkeltekor pedig ki.

2.385 Ft

Garden of Eden LED-es szolár fali lámpa - lángeffekttel - fekete, rácsos - 18 x 10 cm 11246

2-3 munkanapon belül

Bármely épület homlokzatán jól mutat ez a napelemek segítségével működő, lángokat imitáló LED lámpa. A szolár paneleken át nappal feltöltődik az akkumulátor, amely sötétben megfelelő áramellátást biztosít a beépített LED-ek számára. Egyszerű, stílusos megjelenésének és a lángokat imitáló hangulatfényének köszönhetően dísze lehet bármilyen épületnek, bejáratnak.

2.385 Ft

Garden of Eden LED-es szolár spirál gömb lámpa - melegfehér - 22 cm - sárga színben 11248

2-3 munkanapon belül

Tegye otthonossá kertjét, teraszát és töltsön minél több időt a szabadban! A szolár dekorfényeket bárhová elhelyezheti, nem igényelnek vezetékelést és tápellátást, nappal a szolár cella segítségével az akkumulátor feltöltődik, szürkületkor pedig automatikusan bekapcsolnak a fények. Ideális lehet erkélyek, teraszok, kerti sütögetők dekorálásra.

1.585 Ft

Garden of Eden LED-es szolár lámpa - kaktusz - 145 x Ø70 mm - hidegfehér 11249

2-3 munkanapon belül

Dekorálja kertjét vadnyugati, sivatagi stílusban! Ezekkel a mini szolár kaktuszokkal garantált sikert ér el! Használhatja irányfényként vagy dekorációként is a szabadban. A lámpa üvegből készült fém zárókupakkal, így jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak és még rossz idő esetén sem borul fel súlya miatt.

945 Ft

Garden of Eden LED-es szolár lámpa - ananász - 117 x Ø75 mm 11250

2-3 munkanapon belül

Tegye különlegessé kertjét, ablakpárkányát ananász formájú, LED-es szolár lámpával. Használhatja irányfényként vagy dekorációként is a szabadban. Amint besötétedik, a lámpa automatikusan bekapcsol, napkeltekor pedig kikapcsol. Napközben a szolárcellák a napenergiát árammá alakítják és az akkumulátorban eltárolják.