Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akkumulátor töltők

Rendezés:
14.600 Ft

Nitecore Kellék Akkumulátor Gyorstöltő Q4 - Blackberry

A Nitecore Q4 maximálisan 2000mA-el tölt 4 csatornánként és forradalmian új töltési lehetőséggel megvalósítható az IMR akkumulátorok és Li-ion akkumulátorok egyidejűleg való töltése. 

12.450 Ft

Nitecore Kellék Akkumulátor Töltő D2EU

A Nitecore D2 egy univerzális okostöltő, amely kompatibilis szinte az összes újratölthető akkumulátorral. Kettő, egymástól függetlenül működő, mikroszámítógép által vezérelt töltő csatornával rendelkezik, így egyszerre 2 db akkumulátort is képes feltölteni.

21.200 Ft

Nitecore Kellék Akkumulátor Töltő D4EU

A Nitecore D4 egy univerzális okostöltő, amely kompatibilis szinte az összes újratölthető akkumulátorral. Négy, egymástól függetlenül működő, mikroszámítógép által vezérelt töltő csatornával rendelkezik, így egyszerre 4 db akkumulátort is képes feltölteni.

24.150 Ft

Nitecore Kellék Akkumulátor Töltő F21i

A 18W teljesítményű F21i akkumulátortöltő kétutas C-típusú USB által tud gyorstöltést végrehajtani. Forradalmi és erőteljes fejlesztésű i-Generációs akkumulátorokhoz lett kialakítva.

29.850 Ft

Nitecore Kellék Akkumulátor Töltő i8

A töltő 8 csatornás, így hatékony társ több akkumulátor egyidejű töltéséhez. A töltő felsimeri a behelyezetett akkumulátor töltöttségi szintjét és annak megfelelő feszültséggel tölti azt.

9.590 Ft

Nitecore Kellék Akkumulátor Töltő UM2

Foglalatonként 1500mA képes produkálni, mely egy kis ECDL panellal párosul, amelyen nyomon követhetjük a töltés állapotát. USB foglalat található a készüléken melynek segítségével akár power bankhoz is csatlakoztatni lehet. Az oldalán található bordázat biztosítja a gyors hőleadást.

14.600 Ft

Nitecore Kellék Akkumulátor Töltő UMS2

Bemutatjuk a NITECORE UMS2 intelligens kettős foglalatú USB töltőt, amely az akkumulátorok gyors, biztonságos és hatékony újratöltésére szolgál. Az UMS2 maximális leadása 4000 mAh, ha 2A kimeneti USB hálózati adaptert használ. Ha a töltő csatlakoztatása a gyors töltésű (QC) hálózati adapterhez történik, a képernyőn a „Quick Charge” felirat jelenik meg, és az egyetlen nyílás 3000 mAh maximális leadást fog elérni.

19.750 Ft

Nitecore Kellék Akkumulátor Töltő UMS4

Bemutatjuk a NITECORE UMS4 intelligens négy foglalatú USB töltőt, amely az akkumulátorok gyors, biztonságos és hatékony újratöltésére szolgál. Az UMS4 maximális leadása 4000 mAh, ha 2A kimeneti USB hálózati adaptert használ. Ha a töltő csatlakoztatása a gyors töltésű (QC) hálózati adapterhez történik, a képernyőn a „Quick Charge” felirat jelenik meg, és az egyetlen nyílás 3000 mAh maximális leadást fog elérni.