Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mérőszalagok

Rendezés:
3.250 Ft

Handy fém négyoldalú vonalzó, szögmásoló 31 x 18 cm 10999

Multifunkciós négyoldalú vonalzó és szögmásoló eszköz. Használatával könnyen és gyorsan dolgozhat nehezen hozzáférhető helyeken is. A fém kivitelnek köszönhetően rendkívül strapabíró.

1.150 Ft

Handy műanyag négyoldalú vonalzó, szögmásoló 31 x 18 cm 11004

Multifunkciós négyoldalú vonalzó és szögmásoló eszköz. Használatával könnyen és gyorsan dolgozhat nehezen hozzáférhető helyeken is. A nagyméretű tekerőszorítókkal stabilan rögzíthető a kívánt szög.

6.450 Ft

Handy multifunkciós szögmérő, vonalzó, vízmérték, jelölő eszköz egyben 11000

Ez a multifunkciós eszköz ácsok, asztalosok, barkácsolók legjobb barátja lesz, minden körülmények között megállja a helyét! Többek között vonalzóként, szögmérőként, szögmásolóként, vízmértékként, körzőként is használható. A szögmérő akár 270°-ban képes nagy pontossággal szöget mérni és másolni.

1.100 Ft

BERGER AutoLock mérőszalag, mágneses 3mx16mm

Profi mérőszalag gumibevonatú, ütésálló műanyag házzal a Berger-től. A mérést a burkolat alatt elhelyezett nylon bevonatú ívelt, edzett sárga acélszalag segíti folyamatos mm osztással. Az automata szalagzár, a mágneses önbeálló szalagvég akasztóhoroggal, a csuklópánt és az övcsipesz pedig tovább segíti az eszköz alkalmazását.