Leírás
Használati tanácsok:
- Az üres szilikon formát tegyük a sütőrácsra, vagy tepsire, mielőtt beletennénk a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék
- Sütés előtt kenjük ki kevés zsiradékkal
- Ha hűtött ételt készítünk, akkor előtte hideg vízzel öblítsük ki
- Védjük a szilikon formánkat a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyilt lánggal
- A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágjunk, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni
- A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárjuk, hogy teljesen kihűljön a formában
	Első használat előtt:
	Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mossuk el meleg mosószeres vízzel, töröljük szárazra és kenjük ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna.
	
	A szilikon sütőformák tisztítása:
- A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki.
- Tisztításhoz ne használjunk dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert.
- A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja.
- Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 ºC és 220ºC) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket.
Paraméterek
| Forma | Téglalap, hullám mintával | 
| Forma méret | 21,5 x 8 x 6 cm | 
| Anyag | Szilikon | 
| BPE-mentes | Igen | 
| Méret | 27,5 x 12,5 x 6,2 cm | 
| Hőmérséklet tartomány | -40 - (+220)°C | 
| Szín | szürke | 
| Súly | ~180 g | 
Vélemények
                                                        Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
                        
                    Írja meg véleményét!
                        
                     
                                                                             
                                                                                                 
                                                                                                 
                                                                            