Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termométerek

Rendezés:
9.550 Ft

Extol Premium infravörös termométer digitális hőmérő LCD kijelzővel -50°C~ +550°C 8831302

Az Extol® Premium infravörös érintkezés nélküli hőmérővel -50 °C és 550 °C közötti felületi hőmérsékleteket lehet megmérni. Az érintkezés nélküli hőmérővel a mérés gyors és egyszerű. A készülékkel olyan felületek és tárgyak hőmérsékletét lehet megmérni, amelyek mérése érintős hőmérővel nem lehetséges (pl. forgó tengely, szállítópályán mozgó gyártmányok, feszültség alatt lévő vezetékek, élelmiszerek, folyadékok. nehezen hozzáférhető vagy távoli helyek stb.).

7.900 Ft

Maxwell digitális termométer, infravörös hőmérsékletmérő műszer 25901

Infravörös hőmérsékletmérő műszer lézer irányzékkal. Általános hőmérsékletmérési feladatokhoz ideális ha nehezen megközelíthető a mérendő felület. Használatával elkerülhetőek az égési sérülések mérés közben. Könnyű és ergonomikus kialakítású készülékház.

16.500 Ft

Maxwell digitális termométer, infravörös hőmérsékletmérő műszer 25911

Infravörös hőmérsékletmérő műszer lézer irányzékkal és K típusú mérőszondával kiegészítve. Professzionális hőmérsékletmérési feladatokhoz ajánlott, ha nehezen megközelíthető a mérendő felület. Minimum, maximum, átlag eredmények kijelzése és széles intervallumban állítható emisszivitási érték jellemzi. Használatával elkerülhetőek az égési sérülések mérés közben. Könnyű és ergonomikus kialakítású készülékház.