Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiegészítők mosáshoz

Rendezés:
899 Ft

Vapa Extra Erős Ruhacsipesz 20db - Sárga

A "Vapa Extra Erős Ruhacsipesz 20db - Sárga" egy erős és tartós ruhacsipesz. Ez a csipesz ideális választás, ha erős rögzítést szeretne biztosítani ruháinak, például szárítás vagy tárolás során. A csipeszek sárga színűek, így könnyen megtalálhatók és felismerhetők a ruhákon. A csomagban 20 darab csipesz található, így elegendő mennyiségben rendelhetőek meg. A Vapa Extra Erős Ruhacsipesz praktikus és megbízható választás minden otthon számára.
899 Ft

Vapa Extra Erős Ruhacsipesz 20db -Zöld

A "Vapa Extra Erős Ruhacsipesz 20db -Zöld" egy erős és tartós ruhacsipesz. Ez a csipesz ideális választás, ha erős rögzítést szeretne biztosítani ruháinak, például szárítás vagy tárolás során. A csipeszek sárga színűek, így könnyen megtalálhatók és felismerhetők a ruhákon. A csomagban 20 darab csipesz található, így elegendő mennyiségben rendelhetőek meg. A Vapa Extra Erős Ruhacsipesz praktikus és megbízható választás minden otthon számára.
1.999 Ft

Vapa MosóIllatgyöngy Elegáns Illat

A Vapa Mosóillatgyöngy Elegáns illatú termékünk egy kiváló minőségű mosóillatgyöngy, amelynek célja, hogy frissességet és kellemes illatot adjon ruháinknak. Ez a termék tökéletes választás azoknak, akik szeretnék fokozni a mosás élményét, és egyedi illattal ellátott ruhákat viselni.

A Vapa Mosóillatgyöngy Elegáns illatú termékünk könnyen használható. Egyszerűen helyezze a mosógépbe a ruhák közé, és indítsa el a mosási ciklust. Az illatgyöngyök feloldódnak a vízben, és áthatolnak a ruhák rostjain, így hosszan tartó frissességet biztosítanak.

Ez a termék nemcsak kellemes illatot kölcsönöz ruháinknak, hanem hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat is. Így bátran viselhetjük ruháinkat egész nap, anélkül hogy aggódnunk kellene a kellemetlen szagok miatt.

A Vapa Mosóillatgyöngy Elegáns illatú termékünk kíméletes a ruhákhoz, és nem okoz allergiás reakciókat. Ezért biztonsággal használható mindenféle anyagból készült ruhánál, beleértve a pamutot, a szintetikus anyagokat és a gyapjút is.

Tegye mosási rutinját még kellemesebbé és frissítse fel ruháit a Vapa Mosóillatgyöngy Elegáns illatú termékünkkel!

1.999 Ft

Vapa MosóIllatgyöngy Gyöngyház Illat

A Vapa Mosóillatgyöngy Gyöngyház illatú termékünk egy kiváló minőségű mosóillatgyöngy, amely tökéletes választás a ruhák frissítéséhez és illatosításához. Ez a termék egyedülálló gyöngyház illattal rendelkezik, amely hosszan tartó frissességet biztosít a ruháknak.

A Vapa Mosóillatgyöngy könnyen használható, egyszerűen csak helyezze a mosógépbe a ruhák közé, és élvezze az intenzív illatot, amely kitölti a szobát. A gyöngyök lassan oldódnak fel a mosás során, így a ruhák hosszú ideig megőrzik az illatukat.

Ez a termék nemcsak kellemes illatot biztosít, hanem hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat is. Tehát, ha szeretné, hogy ruhái mindig frissek és illatosak legyenek, akkor a Vapa Mosóillatgyöngy Gyöngyház illatú termékünk a tökéletes választás Önnek

1.999 Ft

Vapa MosóIllatgyöngy Szenvedély Illat

A Vapa Mosóillatgyöngy Szenvedély illatú termékünk egy kiváló minőségű mosóillatgyöngy, amely tökéletes választás a ruhák frissítéséhez és illatosításához. Ez a termék kifejezetten a mosógépekbe lett tervezve, hogy könnyedén használható legyen.

A Szenvedély illatú mosóillatgyöngyünk egy lenyűgöző és érzéki illatot kölcsönöz ruháidnak. Az illat összetétele friss és virágos jegyeket kombinál, amelyek hosszan tartó frissességet biztosítanak a ruháidnak. Minden mosás után a ruháid illatozni fognak, és kellemes érzést nyújtanak viselés közben.

Ez a mosóillatgyöngy nem csak kellemes illatot biztosít, hanem segít megszabadulni a kellemetlen szagoktól is. Hatékonyan semlegesíti a mosás során keletkező kellemetlen szagokat, így ruháid mindig frissek és tiszták lesznek.

Használata rendkívül egyszerű. Csak helyezd a mosógépbe a ruhák közé, és indítsd el a mosást a megszokott módon. A mosóillatgyöngyök feloldódnak a vízben, és az egész mosás során folyamatosan árasztják a ruhákra az illatukat.

Válaszd a Vapa Mosóillatgyöngy Szenvedély illatát, hogy ruháid mindig frissek és illatosak legyenek. Próbáld ki most, és tapasztald meg a különbséget!

669 Ft

Vapa Svap Színfogó Kendő 12+2

A "Vapa Svap Színfogó Kendő 12+2" egy kiváló minőségű termék, amelyet a wbshopunkban megtalálhat. Ez a kendő kifejezetten a színfogásra lett tervezve, így ideális választás minden festőmunkához és kreatív projekthez. A kendő 12 darab színfogóval és 2 extra tartalék színfogóval rendelkezik, így biztosítva a hosszú távú használatot és a tartósságot. A Vapa Svap Színfogó Kendő kényelmes és könnyen kezelhető, így ideális választás mind a kezdőknek, mind a tapasztalt festőknek. Ne habozzon, rendelje meg még ma a wbshopunkból, és élvezze a professzionális minőséget és a kreatív lehetőségeket, amelyeket ez a termék kínál!

719 Ft

Vapa Svap Dark Színfogó Kendő 12+2

A "Vapa Svap Dark Színfogó Kendő 12+2" egy kiváló minőségű termék. Ez a kendő kifejezetten a sötét színek megőrzésére és frissítésére lett tervezve. Ideális választás minden olyan ruhadarabhoz, amely hajlamos a színvesztésre vagy elhalványulásra.

A kendő 12 darabot tartalmaz, plusz 2 extra, így hosszú ideig használható. Könnyen használható és praktikus, így ideális a mindennapi használatra. A Vapa Svap Dark Színfogó Kendő hatékonyan megakadályozza a színek átterjedését más ruhákra, így biztosítva, hogy a sötét színek mindig élénkek és vibrálóak maradjanak.

Ne habozzon, rendelje meg még ma a Vapa Svap Dark Színfogó Kendőt a wbshopunkból, és élvezze a hosszantartó, élénk színeket minden ruhadarabján!