Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alufólia

Rendezés:
699 Ft

Mazzini Premium Alupack Erős 10m

A Mazzini Premium Alupack Erős 10 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy erős és tartós alufólia, amely ideális a konyhai felhasználásra. A 10 méter hosszúságú tekercs lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassuk, így tökéletes választás mindennapi ételcsomagoláshoz vagy tároláshoz. A Mazzini Premium Alupack Erős 10 m kiválóan őrzi az ételek frissességét és megakadályozza a szivárgást. Praktikus és könnyen használható, ez a termék elengedhetetlen eszköz minden konyhában.
1.349 Ft

Mazzini Premium Alupack Erős 20m

A Mazzini Premium Alupack Erős 20 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy erős és tartós alufólia, amely ideális a háztartási felhasználásra. A 20 méter hosszúságú tekercs lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassa ezt az alufóliát. A Mazzini Premium Alupack Erős 20 m kiválóan alkalmas élelmiszerek csomagolására, mivel megvédi azokat a levegőtől, nedvességtől és szennyeződésektől. Emellett könnyen formázható, így tökéletesen illeszkedik az élelmiszerekhez, és segít megőrizni azok frissességét és ízét. Vásároljon most a wbshopunkban, és élvezze a Mazzini Premium Alupack Erős 20 m előnyeit!
1.999 Ft

Mazzini Premium Alupack Erős 30m

A Mazzini Premium Alupack Erős 30 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy erős és tartós alufólia, amely ideális a konyhai felhasználásra. A 30 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassuk, így tökéletes választás mind a háztartási, mind a professzionális konyhák számára. A Mazzini Premium Alupack Erős 30 m kiválóan alkalmas élelmiszerek csomagolására, tárolására és frissen tartására. Bízzon benne, hogy ez a termék megfelelő védelmet nyújt az élelmiszereknek, és hozzájárul a frissességük megtartásához.
1.999 Ft

Mazzini Standard Alupack 10m

A "Mazzini Standard Alupack 10 m" egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy 10 méter hosszú Mazzini Standard Alupack, amely tökéletes választás lehet csomagolási és tárolási igényekhez. Az Alupack anyaga könnyű, de tartós alumínium, amely védi a csomagolt tárgyakat a külső hatásoktól és károsodásoktól. A 10 méteres hossz lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű csomagolóanyagot biztosítson, így ideális választás lehet mind otthoni, mind üzleti felhasználásra. A Mazzini Standard Alupack 10 m praktikus és megbízható megoldást nyújt a csomagolási igényekhez, és garantáltan elégedett leszel vele.
999 Ft

Mazzini Standard Alupack 20m

A Mazzini Standard Alupack 20 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy 20 méter hosszú alufólia, amely tökéletesen alkalmas az élelmiszerek frissen tartására és csomagolására. Az alufólia kiválóan ellenáll a szakadásnak és a szivárgásnak, így biztosítva az élelmiszerek higiénikus és biztonságos tárolását. A Mazzini Standard Alupack 20 m könnyen használható és praktikus, ideális választás mind a háztartások, mind a vendéglátóipari egységek számára. Vásároljon most a wbshopunkban, és élvezze a kiváló minőségű Mazzini Standard Alupack 20 m előnyeit!
1.399 Ft

Mazzini Standard Alupack 30m

A Mazzini Standard Alupack 30 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy 30 méter hosszú alufóliaroló, amely tökéletes választás lehet otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra egyaránt.

Az Alupack rendkívül tartós és ellenálló, így biztosítja az élelmiszerek frissességét és védelmét a káros külső hatásokkal szemben. Ideális az ételek csomagolásához, tárolásához és szállításához, valamint a háztartási feladatokhoz, például a grillezéshez vagy a sütéshez.

Ez a Mazzini termék könnyen használható és praktikus, így ideális választás mind a szakemberek, mind a háziasszonyok számára. A 30 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassa a terméket, mielőtt újra kellene vásárolnia.

Ha minőségi alufóliára van szüksége, amely megbízhatóan védi az élelmiszereket, akkor a Mazzini Standard Alupack 30 m a tökéletes választás. Vásároljon most a wbshopunkban, és élvezze a kiváló minőséget és a praktikus használatot!