Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alufólia

Rendezés:
699 Ft

Mazzini Premium Alupack Erős 10m

A Mazzini Premium Alupack Erős 10 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy erős és tartós alufólia, amely ideális a konyhai felhasználásra. A 10 méter hosszúságú tekercs lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassuk, így tökéletes választás mindennapi ételcsomagoláshoz vagy tároláshoz.

1.349 Ft

Mazzini Premium Alupack Erős 20m

A Mazzini Premium Alupack Erős 20 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy erős és tartós alufólia, amely ideális a háztartási felhasználásra. A 20 méter hosszúságú tekercs lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassa ezt az alufóliát.

1.999 Ft

Mazzini Premium Alupack Erős 30m

A Mazzini Premium Alupack Erős 30 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy erős és tartós alufólia, amely ideális a konyhai felhasználásra. A 30 méteres hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használhassuk, így tökéletes választás mind a háztartási, mind a professzionális konyhák számára.

1.999 Ft

Mazzini Standard Alupack 10m

A "Mazzini Standard Alupack 10 m" egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy 10 méter hosszú Mazzini Standard Alupack, amely tökéletes választás lehet csomagolási és tárolási igényekhez. Az Alupack anyaga könnyű, de tartós alumínium, amely védi a csomagolt tárgyakat a külső hatásoktól és károsodásoktól

999 Ft

Mazzini Standard Alupack 20m

A Mazzini Standard Alupack 20 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy 20 méter hosszú alufólia, amely tökéletesen alkalmas az élelmiszerek frissen tartására és csomagolására. Az alufólia kiválóan ellenáll a szakadásnak és a szivárgásnak, így biztosítva az élelmiszerek higiénikus és biztonságos tárolását.

1.399 Ft

Mazzini Standard Alupack 30m

A Mazzini Standard Alupack 30 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék egy 30 méter hosszú alufóliaroló, amely tökéletes választás lehet otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra egyaránt.