Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mélyhűtő zacskók

Rendezés:
589 Ft

Vapa Mélyhűtő Zacskó 23x32cm 100db

A Vapa Mélyhűtő Zacskó egy praktikus termék. Ez a zacskó ideális választás, ha élelmiszereket szeretnél mélyhűtőben tárolni vagy fagyasztani. A zacskó mérete 23x32 cm, így elegendő helyet biztosít a különböző élelmiszereknek. A csomagban 100 darab zacskó található, így hosszú ideig használhatod őket. A Vapa Mélyhűtő Zacskók kiváló minőségűek és tartósak, így biztos lehetsz benne, hogy élelmiszereid frissen és biztonságosan maradnak. Praktikus és megbízható választás a mindennapi konyhai teendők során.
1.599 Ft

Vapa Mélyhűtő Zacskó 23x32cm 360 db

A Vapa Mélyhűtő Zacskó egy kiváló minőségű termék. Ez a zacskó ideális választás, ha élelmiszereket szeretne tárolni és fagyasztani. A mérete 23x32 cm, így elegendő helyet biztosít a különböző élelmiszereknek. A csomag tartalmaz 360 db zacskót, így hosszú ideig használható lesz. A Vapa Mélyhűtő Zacskók kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a fagyasztásnak és a szakadásnak. Ez a termék tökéletes választás mind otthoni, mind kereskedelmi felhasználásra. Tartsa frissen az élelmiszereket a Vapa Mélyhűtő Zacskóval!
1.999 Ft

Vapa Mélyhűtő Zacskó 28x42cm 300db

A Vapa Mélyhűtő Zacskó egy praktikus és megbízható termék. Ez a zacskó ideális választás, ha élelmiszereket szeretnél mélyhűtőben tárolni vagy szállítani. A mérete 28x42cm, így elegendő helyet biztosít a különböző élelmiszereknek. A csomagban 300 darab zacskó található, így hosszú ideig használható lesz. A Vapa Mélyhűtő Zacskó kiváló minőségű anyagból készült, amely megvédi az élelmiszereket a fagyasztás során. Praktikus zárómechanizmusa segít megőrizni az élelmiszerek frissességét és ízét. Bátran válaszd ezt a terméket, ha kényelmes és biztonságos tárolást szeretnél a mélyhűtődben!
599 Ft

Vapa Mélyhűtő Zacskó 28x42db 70db

A Vapa Mélyhűtő Zacskó egy kiváló minőségű termék

. Ez a zacskó ideális választás, ha élelmiszereket szeretne mélyhűtőben tárolni. A zacskó mérete 28x42db, tehát ebben a csomagban összesen 70 darab található. Ez a nagy mennyiség lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használhassa a zacskókat. A Vapa Mélyhűtő Zacskók kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek megfelelnek a legmagasabb higiéniai és biztonsági előírásoknak. Tehát ha megbízható és tartós mélyhűtő zacskóra van szüksége, akkor a Vapa Mélyhűtő Zacskó a tökéletes választás.