Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kávé és tea készítés

Rendezés:
2.650 Ft

Duplafalú üvegpohár - sörös, üdítős - 350 ml 57176G

Az önfeledt sörözés, italfogyasztás öröme érdekében modern megjelenésű, duplafalú, boroszilikát üvegből készült pohár szett. Kiválóan alkalmas forró és hideg italok fogyasztására is. A dupla üvegfalnak köszönhetően a forró italok nem égetik meg a kezet, a hűsítő italok pedig tovább maradnak hűvös hőmérsékletűek.
 

 

6.843 Ft

Bewello fém kávékapszula tartó 50 db Nespresso kávékapszulákhoz matt fekete BW1000A

Ha Ön is a kapszulás kávézás rabja, nem hiányozhat konyhájából ez a kapszulatartó. A különböző ízű és erősségű kapszulákat 5 oszlopba rendezheti, így bárki könnyen megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A kapszulatartó fémből készült, így igazán masszív, strapabíró darab, amit akár a kávéfőző alá is helyezhet, így nem foglal sok helyet konyhájában, mégis rendszerezve, mindig kéznél vannak kapszulái.

6.081 Ft

Bewello fém kávékapszula tartó 20 db Dolce Gusto kapszulákhoz matt fekete BW1000B

Ha Ön is a kapszulás kávézás rabja, nem hiányozhat konyhájából ez a kapszulatartó. A különböző ízű és erősségű kapszulákat 4 oszlopba rendezheti, így bárki könnyen megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A kapszulatartó fémből készült, így igazán masszív, strapabíró darab, amit akár a kávéfőző alá is helyezhet, így nem foglal sok helyet konyhájában, mégis rendszerezve, mindig kéznél vannak kapszulái.

3.795 Ft

Bewello fém kávékapszula tartó 24 db Dolce Gusto kávékapszulákhoz króm BW1001B

Ha Ön is a kapszulás kávézás rabja, nem hiányozhat konyhájából ez a kapszulatartó. A különböző ízű és erősségű kapszulákat 4 oszlopba rendezheti, így bárki könnyen megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A tartó krómozott fém anyagból készült, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhádnak. 

990 Ft

Fém pálinkás pohár műbőrtokban 4 db (kicsi)

Fém stampedlis pohár garnitúra cipzáras bőr tokban. Rendkívül praktikus kiegészítő kirándulások alkalmával, de jó hasznát fogják venni horgászok, vadászok. A pohárkák egymásba csúsztathatóak és könnyedén szétválaszthatóak. Külön előny, hogy fémből készültek, így akár egy életre szóló útitárs lehet ez a kis készlet!

1.100 Ft

Fém kávés pohár 4 db műbőrtokban (közép)

Túra pohár készlet 6cl  4db-os Fém pohár garnitúra cipzáras bőr tokban. Rendkívül praktikus kiegészítő kirándulások alkalmával, de jó hasznát fogják venni horgászok, vadászok. A pohárkák egymásba csúsztathatóak és könnyedén szétválaszthatóak. Külön előny, hogy fémből készültek, így akár egy életre szóló útitárs lehet ez a kis készlet!

1.490 Ft

Fém pohár 4 db műbőrtokban (nagy)

Túra pohár készlet 1,5dl 4db-os  Fémpohár garnitúra cipzáras bőr tokban. Rendkívül praktikus kiegészítő kirándulások alkalmával, de jó hasznát fogják venni horgászok, vadászok. A pohárkák egymásba csúsztathatóak és könnyedén szétválaszthatóak. Külön előny, hogy fémből készültek, így akár egy életre szóló útitárs lehet ez a kis készlet!

990 Ft

Túrapohár fém összecsukható ACH (600163)

Összecsukható túrapohár  Rendkívül praktikus kiegészítő kirándulások alkalmával, de jó hasznát fogják venni horgászok, vadászok. A pohárkák egymásba csúsztathatóak és könnyedén szétválaszthatóak. Külön előny, hogy fémből készültek, így akár egy életre szóló útitárs lehet ez a kis készlet!

2.100 Ft

Kávés csésze + alj

Piros pöttyös Kávés bögre + Csésze alj 1.osztályú termék.
Űrtartalma: 1dl.
Anyaga: kívül piros, belül fehér zománcozott lemez.

2.100 Ft

Vog und Arths duplafalú üveg kávés csésze 80ml 2db/doboz 57176A

Az önfeledt kávézás, italfogyasztás öröme érdekében modern megjelenésű, duplafalú, boroszilikát üvegből készült pohár szett. Kiválóan alkalmas kávézáshoz, forró és hideg italok fogyasztására is. A dupla üvegfalnak köszönhetően a forró italok nem égetik meg a kezet.

3.200 Ft

Kávéscsésze + alj üveg 6db-os 230 ml

Az önfeledt kávézás, italfogyasztás öröme érdekében modern megjelenésű szett. Kávéscsésze készlet 12 részes. Készlet tartalma: 6 darab csészealj és 6 darab csésze

 

550 Ft

Gázgyújtó - utántölthető - több színben 56070C

Felejtse el a gyufát. Gyufával megégetheti a kezét, a rossz minőségű gyufa nem mindig lobban lángra, eltörik, beesik a gáztűzhely rózsái közé, használata nem kényelmes.