Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Frissentartó fólia

Rendezés:
299 Ft

Mazzini Frisspack 20m

A Mazzini Frisspack 20 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék kifejezetten a friss élelmiszerek tárolására és csomagolására lett tervezve. A 20 méter hosszú tekercs lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű csomagolóanyagot biztosítson a mindennapi használatra. A Mazzini Frisspack kiválóan megőrzi az élelmiszerek frissességét és megakadályozza a levegővel való érintkezést, így hosszabb ideig megőrizheti az élelmiszerek ízét és minőségét. Ez a termék rendkívül praktikus és könnyen használható, így ideális választás mind a háztartások, mind a kisvállalkozások számára. Vásároljon most a wbshopunkban és élvezze a Mazzini Frisspack előnyeit!
429 Ft

Mazzini Frisspack 30m

A Mazzini Frisspack 30 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék tökéletes választás azoknak, akik szeretnék frissen tartani élelmiszereiket. A 30 méter hosszú tekercs lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű csomagolóanyagot biztosítson a mindennapi használatra. A Mazzini Frisspack kiválóan alkalmas élelmiszerek, például húsok, zöldségek és gyümölcsök csomagolására, megőrizve azok frissességét és ízét. Ez a termék tartós és könnyen használható, így ideális választás otthoni vagy kereskedelmi felhasználásra egyaránt. Vásároljon most a wbshopunkban, és élvezze a Mazzini Frisspack 30 m előnyeit!
589 Ft

Mazzini Frisspack 45m

A Mazzini Frisspack 45 m egy kiváló minőségű termék. Ez a termék ideális választás minden háztartás számára, akik szeretnék frissen tartani az élelmiszereiket. A 45 méter hosszú tekercs lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű csomagolóanyagot biztosítson az élelmiszerek megőrzéséhez. A Mazzini Frisspack kiválóan alkalmas a húsok, zöldségek, gyümölcsök és más élelmiszerek csomagolására, megőrzésére és tárolására. A tartós és ellenálló anyagból készült, amely megakadályozza a levegő és a nedvesség bejutását, így hosszabb ideig frissen tartja az ételeket. Ne habozzon, rendelje meg ma a Mazzini Frisspack 45 m-et a WB Shopból, és élvezze az élelmiszerek hosszabb ideig tartó frissességét!
899 Ft

Mazzini Perforált Frisspack 100 ív (45m) Dobozos

A Mazzini Perforált Frisspack egy kiváló minőségű termék Ez a termék 100 ívet tartalmaz, amelyek összesen 45 méter hosszúak. A termék dobozos kivitelben érkezik, így könnyen tárolható és használható. A Mazzini Perforált Frisspack ideális választás, ha friss élelmiszereket szeretne tárolni vagy csomagolni. A perforált felület lehetővé teszi a levegő áramlását, így megőrzi az élelmiszerek frissességét és minőségét. Praktikus és megbízható választás minden háztartás számára.