Diócska, magocska, mandulamag
 
                        Hozzávalók:
A tésztához:
- 
	40 dkg liszt 
- 
	25 dkg margarin 
- 
	20 dkg darált dió 
- 
	20 dkg porcukor 
- 
	1 csm sütőpor 
- 
	2 evőkanál kakaópor 
- 
	fél kávéskanál fahéj is adható hoizzá ízlés szerint 
A krémhez:
- 
	2 dl tej 
- 
	1/2 csm vanília puding 
- 
	20 dkg margarin 
- 
	20 dkg porcukor 
- 
	ízlés szerint 1/2 üveg zöld mandulaaroma 
A tésztához az összevalókat, miután összegyúrtuk, kis adagokat csípünk belőle és a formába nyomkodjuk. A hagyományos fém, formába egyenként belenyomkodjuk, majd tepsire tesszük és úgy sütjük ki. Ha szilikon formát hazsnáljuk, akkor gyorsabban haladunk, hisz egyszer 40 formát tudunk kisütni és talán a formából való kifordítás s egyszerűbb feladat. Miután kihűltek a kisütött formák krémmel megkenve, kettesével összeragasztjuk őket.
 
                     
                     
                                                                             
                                                                                                 
                                                                                                 
                                                                            